KATIE MELUA OMROEP MAX

Label:

Michael van Gerwen heeft de finale in PDC Maastricht Dutch Darts Masters gewonnen. De regerend wereldkampioen liet Steve Beaton kansloos in de finale: 6-1.

DUTCH DART MASTERS

Label:

Max Verstappen start op P5  in Spa Francorchamps. Helaas viel de coureur met moter pech in de achtste ronde uit.

Naast de video van Henk Westbroek ook enkele foto' s gemaakt. Sexy Nonnen in de Kerk.

SEXY NUN

Na 2 maanden stil te zijn geweest lanceert Henk Westbroek 'De Tijd Komt'. Er liggen nog enkele nummers op de plank voor het jaar eindigd. Met veel plezier maakte we de video.

Fotograafie Beeldbank

 

Bezoekers hebben zich vermaakt tijdens de derde editie van Oranje Zingt Zuid. Alwaar het regenachtig begon opende de lucht even later. Optredens van Koos Alberts, Ria Valk, Dennie Christiaan, Mieke, Dean Saunders, Sharon Doorson, Yes R, Lange Frans, John West, Stef Ekkel, Marianne Weber, John de Bever, Ronnie Ruysdael en Sandra Kim passeerde de revue in Maastricht. Als mede organisator zijn wij enorm verheugd. 

ORANJE ZINGT ZUID 2017

Label:

 

De productie van Alleen Maar Zij voor Henk Westbroek. Iedere maand een nieuw liedje. Westbroek zal het jaar afsluiten met het nummer 'Alle 13 goed' .

Winnaar van de Giro Tom Dumoulin genoot een onvergetelijke huldiging op de Markt in Maastricht.

FOTOGRAFIE BEELDBANK

Label:

30 september 2017 presenteert Huub Adriaens zijn nieuwe CD. In Riemst 'Onder de Brug' doet hij dit met Marianne Weber, Frans Bauer en John de Bever.

 

Vandaag is de naam van de nieuwe boot welke de wateren in Zuid Limburg dienst zal gaan doen door de Politie Maastricht bekend gemaakt en tevens gedoopt. Burgemeester Annemarie Penn-Te Strake doopte de boot en maakte een eerste rit langs de Enci. Met dank aan Party Store Maastricht. De nieuwe boot die dienst zal doen is sneller dan zijn voorganger. 

DOOP P80 POLITIE DOOR ANNEMARIE PENN TE STRAKE MAASTRICHT

Label:

 

FotograAfie uit Maastricht heeft een clip, track 3 De Kleine Ondernemer van het album Overwerk, gemaakt voor popgroep Het Goede Doel. De bekende groep rondom Henk Westbroek en Henk Temming. In de vorige eeuw hadden ze hits als ‘België’, ‘Vriendschap’ en ‘Nooduitgang’ en nu zijn ze terug. Op 9 oktober herleven oude tijden en komt hun nieuwe album genaamd ‘Overwerk’ op de markt.

Begin juni verneemt Marc Didden, zelf zanger en decaan, via de media dat popgroep Het Goede Doel op zoek is naar mensen die een clip willen maken bij de liedjes van het album. Marc denkt meteen, dit is iets voor Ray van Hoorn. Ray heeft met zijn foto camera al een hele reeks clips gemaakt voor Limburgse artiesten. Met de clip ‘Regewörm’ van John Coenen en Rebzjie heeft hij op de eerste plaats gestaan in de Limbo Top 10 gevolgd door een voor Team Latino hit ‘Mambo House’ en een opname van Nine Million Bicycles met Katie Melua toen ze Nederland bezocht voor Mike Batt.

 

Een luchtfoto laten maken? Dat kan. Dan bent u hier aan het goede adres voor alle luchtfotografie! We garanderen een uitstekende kwaliteit en bijbehorende vergoeding. Wij stoppen pas bij 100% tevredenheid. Voor meer informatie mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotografie Archief Marco Borsato in het Gelredome.